Web Development

 Acasa / Web Development
Simplu, curat si atractiv avand Responsive HTML5 / CSS3 este usor de utilizat.

Suntem specialisti in programare - scriem o multime de cod, proiectam baze de date si algoritmi de mare complexitate. Credem cu tarie in specializare - alegerea unei nise pe care sa fim cei mai buni. Nisa noastra este Web Development (dezvoltare web) - PHP si MySQL, sustinute pe partea de front-end si design de cele mai noi versiuni de HTML, CSS, XML, Ajax, JQuery si JavaScript.

  • Web Hosting

  • Orice proiect are nevoie de un pachet de Web Hosting, pe care noi vi le putem oferi!
  • Web Design

  • Proiectul pentru a fi atractiv are nevoie de Web Design, pe care noi vi le putem oferi!
  • Web Development

  • Proiectul pentru a fi functional are nevoie de Web Development, pe care noi vi le putem oferi!

De multe ori folosim CMS-uri ca WordPress, Drupal sau Joomla, dar pentru proiectele de complexitate mare scriem intotdeauna propriul nostru cod.

Daca va intrebati ce este atat de special la Web Development personalizat, raspunsul rezida in diferentele dintre realitatile unui proiect si asteptarile clientului. Web Design si Web Development inseamna fisiere si linii de cod gandite special pentru dumneavoastra, pentru a rezolva probleme punctuale si nu gandite generic pentru a acoperi o plaja cat mai mare de situatii.

Daca este facuta corect, Web Development personalizat se traduce in eficienta, usurinta in utilizare si experienta generala mult imbunatatita.

Un proiect de Web Development dezvoltat de la zero de programatori competenti se va incarca mai repede si va necesita resurse hardware mult mai mici decat un proiect dezvoltat pe CMS-uri. De asemenea va avea un sistem de administrare mai usor de folosit si se va adapta intotdeauna perfect pe nevoile clientului.

Cand trebuie sa optati pentru Web Development personalizat? Alegeti Web Development personalizat in momentul in care proiectul dumneavoastra este iesit din tipare, are functionalitati care nu se regasesc in lista curenta a framework-urilor existente sau pur si simplu vreti un proiect care sa va reprezinte 100%, sa contina exact ce va doriti si sa functioneze cu maxim de eficienta.

Există nopţi în care lupii sunt liniştiţi şi numai luna urlă.